Vă invităm să vizitați COSMETICS BEAUTY HAIR, cel mai important eveniment din România adresat sectorului de beauty! În perioada 9-12 septmbrie 2021 vă așteptăm în Pavilionul B1 pentru a afla ultimele tendințe în domeniul frumuseții!

Producătorii, importatorii și distribuitorii de produse, echipamente și mobilier pentru cosmetică, îngrijire corporală și coafură sunt prezenți la COSMETICS BEAUTY HAIR, atât online, cât și offline, cu oferte inedite, în tendințele sezonului și anticipând direcțiile anului următor.

Cosmetics Beauty Hair 2021 este organizat într-un mod inedit, atât în Pavilionul B1, în Centrul Expozițional Romexpo, cât și pe o platformă virtuală special creată pentru a vă gfacilita interacțiunea directă cu firmele expozante te oriunde v-ați afla!

Astfel, veți întâlni specialiști în industria de beauty, manageri de saloane care doresc să stabilească noi relații furnizor-cumpărător, precum și producători sau importatori în căutare de distribuitori cu care pot încheia contracte, chiar și din confortul propriei case. De asemenea, veți putea achiziționa produse cosmetice profesionale și echipamente pentru saloanele de înfrumusețare, spa-uri, saloane de cosmetică și dermatologie.

Ediția 2021 vă așteaptă cu o mulțime de evenimente, lansări de produse inedite și informații de ultimă oră trasmise live în platforma virtuală, pentru o vizibilitate sporită, totul într-o atmosferă vibrantă, colorată și strălucitoare, propice interacțiunii și creativității!

Program de vizitare

9-11 septembrie 2021, între orele 10:00 – 18:00.

12 septembrie 2021, între orele 10:00 – 16:00.

Bilet intrare adulti si studenti: 20 lei/zi

Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilitati si persoanele institutionalizate beneficiaza de intrare gratuita

Acces gratuit în platforma virtuală

Acces pietonal: Portile A si B

Acces auto: Parcare B, C si D

Parcare: 5 RON/ora

ro_RORO