DE CE SĂ FII EXPOZANT?

Participați la COSMETICS BEAUTY HAIR 2021, eveniment lider pe piața industriei cosmeticelor din Romania!

Expoziția s-a dezvoltat de la an la an, atingându-și scopul de a fi o referință pentru profesioniștii din industrie. Cu fiecare ediție organizată, Romexpo a oferit sprijin companiilor expozante pentru ca participarea acestora la COSMETICS BEAUTY HAIR sa fie una de succes, care să vină în întampinarea nevoilor vizitatorilor. Astfel, noutatea, profesionalismul și atmosfera de business sunt elementele cheie ale fiecărei ediții.

Tematica variată, care acoperă fiecare sector al industriei cosmeticelor, reunește în cadrul expoziției producători, importatori și distribuitori de produse, echipamente și mobilier pentru cosmetică,îngrijire corporală și coafură.

Cosmetics Beauty Hair – un nou început!

Începând cu luna septembrie 2021, Romexpo își propune reluarea activității de organizare a expozițiilor în Centrul Expozițional Romexpo, în contextul prezentat de autorități privind relaxarea etapizată a restricțiilor. Astfel, prima expoziție organizată este: COSMETICS BEAUTY HAIR – expoziție internațională de produse și echipamente pentru cosmetică, ingrijire corporală și coafură, în perioada 23-26 septembrie 2021, în Pavilionul B1!

Tematica variată, care acoperă fiecare sector al industriei cosmeticelor, reunește în cadrul expoziției producători, importatori și distribuitori de produse, echipamente și mobilier pentru cosmetică, îngrijire corporală și coafură.

Plus valoare la Cosmetics Beauty Hair!

 

Pentru a susține eforturile firmelor în câștigarea și educarea clienților în spiritul vremurilor actuale, Romexpo s-a aliniat noilor tendințe și va pune la dispoziția acestora soluții digitale de promovare pe o platformă virtuală, special creată pentru organizarea expozițiilor în condiții optime și eficiente! Platforma virtuală reprezintă componenta de noutate a evenimentului și permite o accesibilitate atât națională, cât și internațională!

Pentru ca ne dorim organizarea ediției 2021 în condiții optime si în concordanță cu deciziile autorităților privind reglementările din domeniul organizării de evenimente, târguri și expoziții, vă prezentăm în cele ce urmeaza cele trei variante posibile de organizare:

1. Organizarea expoziției Cosmetics Beauty Hair în spațiu interior, în Pavilionul B1:

În cazul în care, ulterior datei de 15 iunie, autoritățile vor decide reintroducerea restricțiilor privind organizarea de expoziții, târguri și evenimente în spații închise ne propunem:

2. Organizarea expoziției Cosmetics Beauty Hair pe spațiu exterior, pe platformele 10, 11:

Dacă, după data de 15 iulie 2021, autoritățile vor interzice organizarea târgurilor, expozițiilor și evenimentelor atât în spațiu interior, cât și în spațiu exterior, ne propunem:

3. Organizarea expoziției Cosmetics Beauty Hair pe platforma virtuală:

ro_RORO