DE CE SĂ FII EXPOZANT?

Participați la COSMETICS BEAUTY HAIR 2021, eveniment lider pe piața industriei cosmeticelor din Romania!

Expoziția s-a dezvoltat de la an la an, atingându-și scopul de a fi o referință pentru profesioniștii din industrie. Cu fiecare ediție organizată, Romexpo a oferit sprijin companiilor expozante pentru ca participarea acestora la COSMETICS BEAUTY HAIR sa fie una de succes, care să vină în întampinarea nevoilor vizitatorilor. Astfel, noutatea, profesionalismul și atmosfera de business sunt elementele cheie ale fiecărei ediții.

Tematica variată, care acoperă fiecare sector al industriei cosmeticelor, reunește în cadrul expoziției producători, importatori și distribuitori de produse, echipamente și mobilier pentru cosmetică,îngrijire corporală și coafură.

Cosmetics Beauty Hair – un nou început!

Începând cu luna septembrie 2021, Romexpo își propune reluarea activității de organizare a expozițiilor în Centrul Expozițional Romexpo, în contextul prezentat de autorități privind relaxarea etapizată a restricțiilor. Astfel, prima expoziție organizată este: COSMETICS BEAUTY HAIR – expoziție internațională de produse și echipamente pentru cosmetică, ingrijire corporală și coafură, în perioada 23-26 septembrie 2021, în Pavilionul B1!

Tematica variată, care acoperă fiecare sector al industriei cosmeticelor, reunește în cadrul expoziției producători, importatori și distribuitori de produse, echipamente și mobilier pentru cosmetică, îngrijire corporală și coafură.

ro_RORO